Sajber bezbjednost Q&A konferencija u petak
Sajber bezbjednost Q&A konferencija u petak

Dragi studenti,

 

Više od 300 studenata je pohađalo kurs o sajber bezbjednosti i dobilo sertifikate o položenom kursu.

Kako bismo sumirali dosadašnje aktivnosti na ovom kursu pozivamo vas da prisustvujete Q&A konferenciji posvećenoj ovom kursu gdje ćemo sumirati dosadašnje rezultate, pregled samog kursa i naravno objasniti sve što vam nije jasno o ovom kursu.

Pozivaju se studenti koji su već dobili sertifikate, kao i studenti koji planiraju da pohađaju kurs.

Konferencija će se održati u petak 17.12.2021. preko Zoom platforme:

 

Termin: 12:00h

Topic: CyberEducation-University of Montenegro Q&A
Time: Dec 17, 2021 12:00 PM Belgrade, Bratislava, Ljubljana

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72979243130?pwd=aEFLa01hMW83WWNRUis3YjFjcXVYdz09

Meeting ID: 729 7924 3130
Passcode: WpwQr4

 

Da napomenemo, cilj ovog kursa je da studenti steknu važna saznanja o najvećim prijetnjama u digitalnom prostoru, razumijevanje koje su to vrste ličnih podataka koje su cilj hakerskih napada te dobiju dragocjene savjete za zaštitu ličnih podataka, elektronskih uređaja i informacionih resursa. Po završenom kursu, studenti će biti osposobljeni da prepoznaju opasnosti koje vrebaju u informacionim tehnologijama, a samim tim da zaštite sebe i svoje uređaje.

Kurs je podijeljen na 10 video modula, nakon čega studenti mogu polagati test, i u slučaju da ga uspješno polože dobiti sertifikat koji izdaje CRDF Global. Ovaj sertifikat svjedoči o uspješno završenom programu i može biti od koristi studentima u daljem profesionalnom usavršavanju.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti za kurs posjetom na stranicu https://cybereducation.org/Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.