Ekomen liga u stonom tenisu održana u saradnji sa Institutom Konfucije na Univerzitetu Crne Gore




Ekomen liga u stonom tenisu održana u saradnji sa Institutom Konfucije na Univerzitetu Crne Gore

Ekomen liga u stonom tenisu održana je u subotu, 11.11.2023. godine u Multimedijalnoj sali Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u organizaciji sportskog društva Ekomen, a u partnerstvu sa Institutom Konfucije na UCG.

Liga je organizovana u četiri kategorije: ženski singl, muški singl, mješoviti dubl i ekipno takmičenje, uz više od 50 učesnika, među kojima su bili kako studenti, tako i profesori i saradnici Ekonomskog fakulteta i Instituta Konfucije.

Posebno nam je drago da smo bili u prilici da podržimo organizaciju događaja koji promoviše kineskih  nacionalni sport i podstiče razvoj kvalitetnih sportskih i kulturnih sadržaja među studentima i profesorima Univerziteta Crne Gore.

Profesorice kineskoj jezika sa Instituta Konfucije na UCG, kao i direktorice Instituta, uzele su učešće u revijalnom ali i ekipnom dijelu takmičenja.

Posebno zadovoljstvo je bilo družiti se sa studentima, profesorima i saradnicima Ekonomskog fakulteta. Ovu priliku smo iskoristili da sve prisutne upoznamo sa aktivnostima Instituta i pozovemo ih da nas posjete i počnu da uče kineski jezik.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.