Posjeta konferenciji Spark.me




Posjeta konferenciji Spark.me

Direktorica Instituta Konfucije Milena Đukanović je sa  MiAn startap grupom, koju čine studenti Mašinskog i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, posjetila jednu od najvećih marketinških dvodnevnih konferencija u regionu Spark.me, u Tivtu. 

Startap MiAn  se bavi proizvodnjom nakita, suvenira za Institut Konfucije, a sve uz pomoć 3D štampane tehnologije. Takođe rade na 3D edukativnim igricama za djecu. U radu sa 3d štampačem, MiAn koristi samo biorazgradive materijale.

Ovu startap grupu čine studenti Mašinskog fakulteta Luka Radunović, Dejan Đurović i Vuk Bošković i studenti Elektrotehničkog fakulteta Miloš Jelovac i Boris Jovanović

Na konferenciji, u okviru koje su otvorene prijave za Spark.me 2019 startap takmičenje, studenti su imali priliku da slušaju predavanja šest najuspješnijih preduzetnika i eksperata u svijetu, potom predavanja najaktuelnijih autora bestselera o biznisu. Takođe, prisustvovali su takmičenju startapova koji su odabrali organizatori Spark.me.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta.

 

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.