Upis na novi ciklus kurseva kineskog jezika  




Upis na novi ciklus kurseva kineskog jezika   

 

Obavještavamo sve zainteresovane da danas počinje prijavljivanje za kurseve kineskog jezika na Institutu Konfucije na Univerzitetu Crne Gore i trajaće do 1. oktobra. Planirano je da kursevi počnu sa izvođenjem 15. oktobra, i to u dva nivoa: početni i napredni. 

Svi polaznici koji su u prošlom semestru položili HSK 1 mogu se prijaviti za napredni nivo kursa, a oni koji u prošlom semestru nisu izmirili svoja dugovanja moraju to učiniti ukoliko žele da se prijave za kurs kineskog jezika. Takođe, svi oni koji imaju određeno znanje kineskog jezika a nemaju sertifikat ili položen HSK test biće testirani radi raspoređivanja na odgovarajući nivo kursa.

Cijena kursa za tri mjeseca:
50 eura za studente Univerziteta Crne Gore
60 eura za studente ostalih univerziteta
80 eura za sve ostale

Prvih 20 polaznika koji se prijave za kurs kineskog jezika do 24. septembra biće pozvani da prisustvuju svečanoj ceremoniji dodjele sertifikata koja će biti održana 28. septembra u zgradi Rektorata.

Na sljedećem linku možete pronaći aplikacionu formu:https://www.sendspace.com/file/ywzakh

Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete aplikacionu formu, obratite nam se putem e-maila institut_konfucije@ac.me ili istu popunite na portirnici Rektorata Univerziteta Crne Gore.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.