Erasmus+ konkursi




Kancelarija za međunarodnu saradnju počela je sa objavljivanjem Erasmus+ konkursa.

Mobilnosti će se moći realizovati u ovom, tekućem (osoblje), ili u narednom semestru (osoblje i studenti).

Detalji koji se odnose na objavljene konkurse nalaze se na linku https://www.ucg.ac.me/objava/blog/19379/objava/61244-erasmus-konkursi-objavljeni-u-ljetnjem-semestru-2019-2020 

 

                               Za Biotehnički fakultet mobilnosti se odnose na sledeće univerzitete:

1. Erasmus + konkurs za Univerzitet u Mariboru - za mobilnost se mogu prijaviti osoblje i studenti; krajnji rok za dostavljanje dokumentacije fakultetima 1.april 2020.

2. Erasmus + konkurs za Poljoprivredni univerzitet u Atini - za mobilnost se mogu prijavljivati studenti i akademsko osoblje; krajnji rok za dostavljanje dokumentacije fakultetu je 1.april 2020.

3. Erasmus + konkurs za Univerzitet  u Ankoni - za mobilnost se može prijavljivati osoblje;  krajnji rok za dostavljanje dokumentacije matičnim fakultetima je 10. mart 2020

4. Erasmus + konkurs za Univerzitet u Zagrebu - akademsko osoblje; krajnji rok za dostavljanje dokumentacije fakultetu je 10.mart 2020.

                                                 Mobilnost za osoblje i studente svih fakulteta UCG:

1. Erasmus + konkurs za Univerzitet West Attica u Atini; krajnji rok za dostavljanje dokumentacije fakultetu je 1. april 2020.

2. Erasmus + konkurs za Univerzitet Sivas Cumhuriyet u Turskoj - za mobilnost se mogu prijavljivati studenti i akademsko i administrativno osoblje svih jedinica* *(OBAVEZNO pogledati sajt Univerziteta Sivas i vidjeti dostupne oblasti studija); krajnji rok za prijavu je: 10. april 2020.

3. Erasmus + konkurs za Univerzitet u Granadi, Španija -za mobilnost se mogu prijavljivati studenti i akademsko/administrativno osoblje svih fakulteta UCG. Napomena: Iako su konkursom obuhvaćene sve studijske oblasti, vidjeti sajt sa akademskom ponudom Univerziteta u Granadi; krajnji rok za dostavljanje dokumentacije fakultetima je: 10.mart 2020.

4. Erasmus + konkurs za Univerzitet u Cadizu, Španija - za mobilnost se mogu prijavljivati studenti onih jedinica koje postoje u na Univerzitetu Cadiz; krajnji rok za dostavljanje dokumentacije fakultetima 10. april 2020.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.