Drugi pišu o nama: Profesorica iz Poljske o posjeti Filološkom fakultetu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Nedavna posjeta Univerzitetu Crne Gore bila je za mene pravo zadovoljstvo i rado bih podijelila utiske sa vama. Kraj semestra učinio je kampus tišim, sa manje studenata, ali sam zatekla izuzetno toplo i živahno okruženje, što me je prijatno iznenadilo.

Što se tiče nastavnih metoda, primijetila sam sličnosti sa našim pristupima u Poljskoj, što potvrđuje naš zajednički cilj - razvijanje kritičkog mišljenja i analitičkih sposobnosti kod studenata.

Ovaj boravak probudio je moju želju da istražujem nove oblasti koje bi mogle obogatiti moj profesionalni razvoj. Razmjena iskustava sa kolegama i diskusije o akademskim temama otvorile su mi nove perspektive i podstakle na proširivanje znanja.

Posebno mi je draga interakcija sa studentima Univerziteta Crne Gore – njihova otvorenost, interesovanje i spremnost na učenje bili su izuzetno inspirativni.

S nestrpljenjem očekujem nove prilike za povratak i rado bih pozvala profesore sa Univerziteta Crne Gore da posjete naš univerzitet u Poljskoj. Uvjerena sam da bi takva razmena bila korisna za obe strane.

Srdačno vas pozdravljam,

Agnieszka Kałużna

Univerzitet Zielona Gora, Poljska



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.