Doc. dr Svetlana Kalezić-Radonjić na Univerzitetu u Slovačkoj




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Doc. dr Svetlana Kalezić-Radonjić gostovala je na Katoličkom univerzitetu u Ružomberoku u okviru Erasmus+ programa od 06. do 10. maja 2024. godine.

Održavši seriju predavanja o američkoj omladinskoj književnosti profesorica Kalezić-Radonjić je sa studentima razgovarala o mnogim temama, a naročito o čitanju iz zadovoljstva. Takođe, prisustvovala je i  izlaganju seminarskih radova, te diskusijama koje su uslijedile imajući za povod konkretna književna djela savremene britanske književnosti 21. vijeka.

S kolegama sa studijskih programa za Engleski jezik i književnost i Predškolsko obrazovanje i vaspitanje profesorica Kalezić-Radonjić razmatrala je brojne mogućnosti za saradnju, koje će se još detaljnije razraditi nakon što delegacija ružomberoškog univerziteta uzvrati posjetu Filološkom fakultetu tokom posljednje radne sedmice ljetnjeg semestra.

Informaciju o gostovanju profesorice Kalezić-Radonjić možete pogledati i na Facebook stranici ružomberoškog univerziteta: https://www.facebook.com/katolickauniverzita/



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.