Poziv studentima: Ulysseus virtuelni sajam mobilnosti 2024 – Prijavite se!




Pozivamo vas da nam se pridružite i registrujete za predstojeći Ulysseus virtuelni sajam mobilnosti, događaj osmišljen da predstavi mogućnosti za mobilnost unutar Ulysseus alijanse.

Kroz virtuelni sajam mobilnosti, želimo pružiti studentima uvid u ponudu semestralnih razmjena unutar Alijanse, te im omogućiti pravovremene i sveobuhvatne informacije od strane svih 7 partnerskih univerziteta. Studenti će takođe imati priliku i da postave pitanja vezana za Ulysseus i ponudu konkretnog univerziteta, i/ili pitanja koja su od značaja za njihovu potencijalnu mobilnost.

Virtuelni sajam mobilnosti će okupiti studente svih Ulysseus partnerskih univerziteta.

Sajam predstavlja ključni korak i izvor inspiracije za one koji razmišljaju o semestralnoj razmjeni na nekom od univerziteta unutar Alijanse pružajući im temelj za donošenje informisane odluke.

Za događaj mogu da se prijave studenti osnovnih i master studija.

 

Osnovne informacije:

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da istražite svijet kroz prizmu Ulysseus alijanse!

__________________________________________________________________

Univerzitet Crne Gore je prethodne godine postao punopravni član Ulysseus mreže evropskih univerziteta čiji je cilj povezivanje najprestižnijih institucija visokog obrazovanja u Evropi kako bi se udruženo prevazišli najveći izazovi današnjice. Program ovog projekta nudi širok spektar mogućnosti za usavršavanje i razmjenu studentima, profesorima, istraživačima i neakademskom osoblju.
Univerziteti koji su dio ove Alijanse, pored Univerziteta Crne Gore, su: Univerzitet u Sevilji, Univerzizet u Đenovi, Univerzitet Azurna obala, Univerzitet primjenjenih nauka Haga-Helia, Tehnički univerzitet Košice, i Preduzetnička škola MCI.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.