EESTEC




EESTEC

EImageESTEC je nepolitička, nevladina i neprofitna organizacija studenata elektrotehnike. Glavna ideja EESTEC-a je da promoviše i stvara internacionalne kontakte, razmjenu ideja, kao i da omogući studentima sticanje stručnih znanja iz oblasti elektrotehnike.

Razmjena ideja i iskustva između studenata elektrotehnike je moguća kroz radionice, razmjene, prakse i druge aktivnosti. EESTEC promoviše i internacionalnu karijeru i mogućnost za posao, i teži da upozna studente sa privredom i obrazovnim sistemom drugih zemalja. 

Rad i aktivnost organizacije se oslanja na sposobnost, entuzijazam, otvorenost i volju svih članova u postizanju profesionalnog razvoja i poboljšavanja tehničkog znanja. Osnovna vizija EESTEC-a je povezivanje studenata elektrotehnike kako bi dostigli puni potencijal u akademskom i u socijalnom životu.


Lokalni Komitet Podgorica (LC Podgorica) je zvanično primljen u punopravno članstvo EESTEC- a na kongresu u Delftu 2000. godine i jedini je lokalni komitet u Crnoj Gori. Trenutno ima oko 100 članova, sa preko 40 aktivnih.

A: Zgrada tehničkih fakulteta, Bulevar Džordža Vašingtona bb, 81000 Podgorica
www.eestec.ac.me

E: info@eestec.me

FB: EESTEC LC Podgorica



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.