Milena Erceg laureat nagrade za naučni i istraživački rad 




11. novembar 2016. 

 

Rektorka prof. Radmila Vojvodić uručila je priznanje i nagradu za naučno-istraživački rad ovogodišnjem laureatu dr Mileni Erceg, saradniku na Elektrotehničkom fakultetu i članu BIO – ICT tima.

 „Nagrade su prijatne, ali su zaista teret jer predstavljaju obavezu ponovnog dokazivanja ali ja ću se potruditi da dokažem da ste ove godine napravili korektan izbor“, kazala je Erceg, zahvalivši rektorki Vojvodić na proglašenju.

Ona je rekla i da bi svaki mladi čovjek trebao da posjeduje želju da stvara nešto konkretno „što bi u našoj struci rekli nešto što radi i takođe da posjeduje želju da se takmiči u rezultatima sa svima na svijetu, a prije svega sa samim sobom“.

„Posebno mi je zadovoljstvo da kažem, da u okviru Centra izvrsnosti, čiji sam član više od godinu dana, sada imamo savremenu labaratoriju u kojoj možemo kvalitetno raditi tako da kolege iz Beča, Luvna, Ciriha mogu doći kod nas i baviti se istraživanjem. U okviru Centra izvrsnosti trenutno radim na senzoru za mjerenju vlažnosti tkiva biljke koji je sastavni dio sistema za navodnjavanje“, kazala je Erceg. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.