Konačna rang-lista kandidata za upis na doktorske studije Održivi razvoj, 2021/22.




Kandidati koji su stekli pravo upisa, treba da se upišu 26. ili 29. novembra 2021. godine, od 9:00h do 13:00h, u Studentskoj službi Građevinskog fakulteta.

Ukoliko kandidat koji je ostvario pravo na upis ne izvrši upis u navedenom roku, gubi to pravo (Član 25 Pravila doktorskih studija Univerziteta Crne Gore, Bilten UCG br. 513/2020; BILTEN 513 XI.pdf (ucg.ac.me)).

Za upis je potrebno dostaviti:

1/ indeks (kupiti u knjižari; na prvoj stranici upisati odgovarajuće podatke);

2/ dva prijavna lista (kupiti u knjižari; popuniti odgovarajućim podacima);

3/ dvije fotografije dimenzija 4cm x 6cm (jednu fotografiju zalijepiti u indeks, a drugu na prijavni list).

Svi kandidati koji su stekli pravo upisa sa inostranom obrazovnom ispravom (tj. diplomom magistarskih, master ili integrisanih studija, u vrijednosti 300 ECTS, koja nije stečena u Crnoj Gori), ovo pravo su stekli uslovno, do priznavanja inostrane obrazovne isprave ranije završenog ciklusa/stepena/nivoa studija (priznavanje radi nastavka obrazovanja). U skladu sa Zakonom o priznavanju inostranih obrazovnih isprava i izjednačavanju kvalifikacija (Službeni list CG, br. 57/2011 i 42/2016), priznavanje isprave radi nastavka obrazovanja vrši odgovarajuća ustanova obrazovanja u kojoj se želi nastaviti obrazovanje, tj. Univerzitet Crne Gore. Stoga je potrebno da se kandidati obrate Centru za doktorske studije, molbom za priznavanje isprave, sa zahtjevom i svom potrebnom dokumentacijom prema navedenom zakonu i Pravilniku o sadržaju obrasca zahtjeva i dokumentaciji koja se podnosi u postupku priznavanja inostrane obrazovne isprave (Službeni list CG, br. 45/2016), najkasnije 29. 11. 2021. godine.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.