Radionica za studente: Vještine predstavljanja poslodavcu i predstavljanje Europass dokumenata - 21. i 22. februara




Radionica za studente: Vještine predstavljanja poslodavcu i predstavljanje Europass dokumenata - 21. i 22. februara

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore organizuje šesti ciklus radionica pod nazivom "Vještine predstavljanja poslodavcu koja podrazumijeva četiri cjeline:

- kako napisati CV obrazac;

- kako napisati motivaciono pismo;

- kako se pripremiti za razgovor za posao;

Na radionici će takođe biti predstavljen i Europass koji, kao jedinstveni portfolio sačinjen od pet dokumenata, omogućava da studenti predstave stečena znanja, vještine, iskustva i kvalifikacije na jasan, uporediv i pouzdan način. 

Radionica ima za cilj da na osnovu profesionalnih instrukcija studenti nauče kako da ispoštuju odgovarajuću formu potrebnih dokumenata, a da u isto vrijeme predstave sebe na najbolji mogući način. Na radionici polaznici će na interaktivan način biti upoznati sa osnovnim pojmovima i najčešćim greškama koje se dešavaju prilikom pisanja CV-a i motivacionog pisma, dok će se praktični dio radionice odnositi na izrađivanje sopstvenog primjerka biografije i motivacionog pisma.

Jednodnevna radionica će se održati u dva termina: u utorak, 21. februara i srijedu, 22. februara u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore (ul. Cetinjska br. 2) sa početkom u 11 časova. Studenti se mogu prijaviti uz navedeno ime, prezime, fakultet, broj indeksa i kontakt telefon, na e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me. U prijavi je neophodno navesti datum za koji se student prijavljuje. 

Prijave za radionicu “Vještine predstavljanja poslodavcu” biće otvorene do ponedeljka, 20. februara do 12 časova.  



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.