Rektorat, 27.02.2021

Poziv za učešće: Onlajn konferencija razmatra i uticaj influensera na razvoj turističke destinacijeNa incijativu Fakulteta ta turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore,  u Kotoru, i Ekonomskog fakulteta iz Splita 27. februara će se održati "Split konferencija", onlajn putem, na veb stranici konferencije.

Predavači će govoriti u tri sesije. Predavači prve sesije Uticaj influensera na razvoj turističke destinacije su Irina Tomić, Blue Bay Kotor, direktorica marketinga i prodaje i Hani Hadžiavdagić Tabaković, vlasnica marketinške kompanije “Opet naljepša“.

Druga sesija je na temu Motivacija kao ključ uspjeha, a predavači su Smiljan Mori, osnivač i izvršni direktor, BIG U Academy  motivacioni govornik, i Katarina Dropulićvlasnica agencije: Progress Media za PR, lični brending i poslovno savjetovanje.

I na kraju, treća sesija nosi naziv Budućnost poslovnih događaja, gdje će predavači biti Rob DavidsonMICE knowledge generalni direktor Ozren Kovačević, Le Meridien Lav.

Ideja kojom se vode organizatori događaja je da ovim putem pomognu mladim ljudima u sticanju novih i posebnih znanja iz svijeta turističkog poslovanja, kao i pomoć u motivaciji, odnosno pronalaska svog puta ka uspjehu.  

Zainteresovani se mogu prijaviti za događaj putem linka: www.splittheweek.com .

Broj posjeta : 59