Rektorat, 19.03.2018

Poziv za učestvovanje na TIDE hakatonu 2018Treći TIDE (Think-Tank for Information Decision and Execution Superiority) hakaton biće održan od 19. do 23. marta 2018. godine u Podgorici. TIDE hakaton održava se jednom godišnje, a organizuje ga NATO HQ SACT odjeljenja, sa ciljem promocije inovativnosti i interoperabilnosti. Koordinator ovogodišnjeg TIDE hakatona je Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore.

Na hakatonu mogu učestvovati timovi od dva ili tri člana, a za timove iz Crne Gore kao zemlje domaćina ovogodišnjeg TIDE hakatona rezervisan je određen broj mjesta.

Pored prigodnih nagrada, pobjednički timovi će dobiti i mogućnost učešća na povezanom događaju „Spring TIDE Sprint 2018” koji će se održati u Firenci, Italija, u aprilu 2018. godine.

Više informacija o samom događaju, teme ovogodišnjeg hakatona, kao i uputstva za prijavljivanje možete naći u priloženom dokumentu. Timovi iz Crne Gore se prijavljuju Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na emal: etf@ac.me sa naznakom “prijava za TIDE hakaton 2018”.

Dokumenti