Poziv za istraživače Univerziteta Crne Gore: Prezentacija Eko fonda 13. oktobra




U cilju ostvarivanja jednog od pravaca razvoja Univerziteta Crne Gore, povezivanja sa privrednim i društvenim okruženjem, uspostavili smo saradnju sa Fondom za zaštitu životne sredine (Eko-fond).

Eko fond u institucionalnom okviru Crne Gore zauzima značajnu ulogu u pružanju bespovratnih finansijskih podsticaja (subvencija) i učešća u finansiranju projekata iz oblasti zaštite životne sredine, borbe protiv klimatskih promjena i unapređenja energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

U tom smislu, Eko fond nudi izuzetne prilike za naše istraživače i istraživačke grupe za rad u perspektivnim projektima koje Fond podržava.

Izuzetna prilika i veliki potencijal za našu istraživačku zajednicu ogleda se u pružanju ekspertize, savjeta i podrške u pripremi strateško-planskih dokumenata, studija, izvještaja, programa, razvoju i realizaciji projekata. Posebno naglašavamo da je saradnja otvorena za sve naučne oblasti i profile - tehničke, tehnološke, prirodne, pravne, ekonomske, društvene, pomorske i druge oblasti nauke. 

Kako biste detaljnije sagledali mogućnosti za učešće, pozivamo vas da prisustvujete prezentaciji na kojoj će predstavnici Eko-fonda prikazati oblasti rada i prilike za saradnju.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 13. oktobra, u 12 časova, u prostorijama Rektorata Univerziteta. 

Rektorat

Univerzitet Crne Gore



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.