Registracija za prisustvo Plenarnoj sesiji Nauka i inovacije: Vizija za Jadransko-jonski region otvorena do 26. aprila




Plenarna sesija pod nazivom Nauka i inovacije: Vizija za Jadransko-jonski region, na kojoj će biti predstavljena Inicijativa za osnivanje Međunarodnog instituta za održive tehnologije Jugoistočne Evrope (SEEIIST) kao i aktivnosti na Strategiji pametne specijalizacije (S3), biće održana 08. maja 2019. godine u hotelu „Splendid“ (Budva) u okviru četvrtog Foruma EU Strategije za Jadransko-jonski region (EUSAIR) i drugog po redu Foruma Privrednih komora, gradova i univerziteta Jadransko-jonske regije.

 

Na Plenumu će učestvovati: dr Sanja Damjanović, ministarka nauke u Vladi Crne Gore te predstavnici Evropske komisije-Generalnog direktorata za istraživanje i inovacije (DG R&I), Generalnog direktorata za susjedsku politiku i pregovore o proširenju (DG NEAR) te Udruženog istraživačkog centra (JRC).

 

Registraciju za prisustvo pomenutom događaju možete izvršiti do 26. aprila 2019. godine putem sljedećeg linka  https://www.adriatic-ionian.eu/event/4th-eusair-annual-forum/programme/  , na kome se takođe nalazi i cjelokupni Program.

 

Ministarstvo nauke

Direkcija za međunarodnu saradnju i evropske integracije / IPA Jedinica



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.