Erasmus+ informativni dan 18. novembra




Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje nacionalni Erasmus+ informativni dan 18. novembra 2019. godine, s početkom u 09:30h, u Rektoratu Univerziteta Crne Gore. Erasmus+ informativni dan se organizuje u cilju informisanja javnosti o rezultatima koje je Crna Gora ostvarila učešćem u najvećem programu Evropske unije u oblasti obrazovanja – programu Erasmus+.

Događaj će poslužiti kao prilika da svi zainteresovani steknu uvid u rezultate koje je Crna Gora ostvarila učešćem u ključnoj akciji 1 “Međunarodna kreditna mobilnost”, i ključnoj akciji 2 “Izgradnja kapaciteta u oblasti visokog obrazovanja”, kao i o rezultatima koje je ostvarila učešćem u aktivnostima Jean Monnet, Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih i drugim.

U okviru informativnog dana biće predstavljen novi konkurs Erasmus+ programa i rokovi za podnošenje prijava za ključne akcije u oblasti visokog obrazovanja.

Info dan će pružiti priliku potencijalnim aplikantima da se upoznaju sa novinama u novom pozivu za prijavu projekata i mogućnostima učešća njihovih institucija u različitima akcijama Erasmus+ programa.

Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće na pomenutom događaju.

Agenda info dana je dostupna na sljedećem link-u:  http://www.erasmusplus.ac.me/wp-content/uploads/Agenda-info-dan-2019-.pdf

Molimo da potvrdite učešće na mejl erasmusmontenegro@ucg.ac.me

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.