Rektorat, 30.04.2020

Poziv za istraživačke grantove za 2020. godinuCentar za genetski inženjering i biotehnologiju (ICGEB) iz Trsta objavio je Poziv za istraživačke grantove za 2020. godinu.

Formu za prijavljivanje sa pratećim vodičem možete preuzeti na linku https://www.icgeb.org/activities/grants/.

Aplikaciju podnosi vodeći istraživač putem e-mejla Nacionalnoj kontakt osobi za saradnju sa ICGEB-om na odobrenje, uz kopiju e-mejla ICGEB-u (crp@icgeb.org).

Nacionalna kontakt osoba može odobriti najviše 3 standardna istraživačka projekta i 2 dodatna projekta Early Career Raturn Grants. Early Career Raturn Grants su namijenjeni za finansiranje mladih istraživača sa izvanrednim iskustvom koji su proveli najmanje dvije godine u inostranstvu i nedavno se vratili u zemlju (članicu ICGEB-a) kako bi osnovali nezavisne laboratorije.

Rok za apliciranje je 30. april 2020 (23:59 GMT): krajni rok za dostavljanje kompletne dokumentacije putem e-mejla (pdf. fajl) Nacionalnoj kontakt osobi za ICGEB na odobrenje, uz kopiju mejla ICGEB-u.

Aplikanti mogu naći korisne savjete i sugestije kako da adekvatno pripreme svoju prijavu u okviru određenih sekcija:

- “How to write an ICGEB grant” https://www.icgeb.org/activities/grants/writing-an-icgeb-grant-proposal/

-  “Frequently Asked Questions”  https://www.icgeb.org/activities/grants/faq-for-icgeb-grants-2/

Za više detalja možete se informisati kod Nacionalne kontakt osobe za saradnju Crne Gore sa ICGEB-om (ICGEB Liaison Officer):

dr Jelena Zindović

Univerzitet Crne Gore - Biotehnički fakultet

e-mail: jelenazindovic@yahoo.com

tel: 020/268-716

 

 

Broj posjeta : 675