Tradicionalna manifestacija The Right Start na Ekonomskom fakultetu




Poštovane koleginice i kolege,

Povodom početka ljetnjeg semestra, ponovo ćete biti u prilici da na Ekonomskom fakultetu prisustvujete zanimljivim događajima u okviru programa The Right Start od 17. do 21. februara 2020. godine.

U jubilarnoj godini kada Ekonomski fakultet obilježava 60 godina trajanja, naši gosti biće istaknute ličnosti i uticajni predstavnici naše države kao i pripadnici diplomatskog kora:

Ponedjeljak, 17. februar 2020. godine u 10h sala Mediteran – Mr Predrag Bošković, ministar odbrane u Vladi Crne Gore održaće predavanje na temu „Bezbjednost kao ekonomski resurs – sigurnost i stabilnost značajni za strane investicije“

Utorak, 18. februar 2020. godine u 10h sala Mediteran – Docent dr Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice održaće predavanje na temu „Grad i građani“

U srijedu, 19. februara 2020. godine u 10h u sali Mediteran biće održan Dekanski sat, tradicionalni susret studenata sa upravom Ekonomskog fakulteta u cilju razmjene informacija, mišljenja i dilema u vezi sa procesom studiranja na Ekonomskom fakultetu. Sa studentima će razgovarati: Dekan, prof. dr Nikola Milović , prodekan za nastavu docent dr Zdenka Dragašević, prodekan za međunarodnu saradnju prof. dr Boban Melović i prodekan za naučno istraživački rad i odnos sa biznis zajednicom prof. dr Mijat Jocović.

U četvrtak, 20. februara 2020. godine u 10h u sali Mediteran gost Ekonomskog fakulteta biće NJ.E. ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, g-đa Džudi Rajzing Rajnke.

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.