Rektorat

Javni poziv za buduće preduzetnike
 

U cilju prepoznavanja preduzetničkog potencijala, izraženih osobina i kapaciteta za razvoj inovativnih, preduzetničkih ideja raspisan je javni poziv za zainteresovane kandidate, za prijavu na testiranje preduzetničkog potencijala u okviru projekta Crown of entrepreneurial ideas for success - CROWN.

Javni poziv je otvoren za zainteresovane, buduće preduzetnike od 18 do 35 godina, za testiranje njihovih znanja i vještina u cilju otkrivanja preduzetničkog potencijala za osnivanje start-up preduzeća.

Na osnovu prvih 100 pristiglih prijava biće kreirana lista kandidata koji će biti pozvani u proces selekcije. Sve kandidatkinje i kandidati koji uspješno prođu proces selekcije će imati priliku da učestvuju u sljedećim projektnim aktivnostima, kao što su brojne edukacije, mentorski program u cilju razvoja svoje preduzetniče ideje kao i intenzivnu marketing i crowdfunding kampanju.

Za 3 najbolje biznis ideje, u cilju pripreme i realizacije crowdfunding kampanja obezbijeđena je podrška u pripremi i promociji navedenih kampanja u vrijednosti od 17.500,00 EUR po kampanji!

Testiranje, koje je osmišljeno u saradnji s timom stručnjaka iz Mense, će se organizovati u dvije faze. U periodu od 10. novembra do 20. novembra 2020. godine odabrani kandidati će riješiti online test ličnih preferencija te kognitivne snalažljivosti i kreativnosti, a u subotu 05. decembra 2020, i u nedjelju 06. decembra 2020. godine, u prostorijama IPC Tehnopolis, biće organizovano testiranje ličnih i kognitivnih sposobnosti. Testiranja će se sprovoditi u saradnji s iskusnim psiholozima, a rezultati će pomoći kandidatima da upoznaju sebe i svoje potencijale kako bi sopstveni razvoj usmjerili ka uspjehu.      

Javni poziv je otvoren od 26. oktobra do 08. novembra 2020. godine.

Sve informacije o navedenom pozivu se nalaze na sledećem linku.

Prijava za poziv je dostupna na sljedećem linku: CROWN

Broj posjeta : 82

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.