Prezentacija postdiplomskog programa College of Europe




Centar izvrsnosti na Univerzitetu Crne Gore, u okviru projekta “The Challenges of the Enlargement Policy: EU versus China’s diplomacy in Western Balkans” organizuje prezentaciju postdiplomskog programa i stipendija za College of Europe.

Prezentaciju će održati rukovodilac projekta, prof. dr Danijela Jaćimović, 19. novembra u 12 časova, onlajn, putem Zoom platforme, a detalji za pristup prezentaciji dostupni su na kraju obavještenja.

College of Europe je najstariji i najprestižniji institut postdiplomskih Evropskih studija. Dva kampusa – U Brižu (Belgija) i Varšavi (Poljska), godišnje okupljaju više od 4000 postdiplomaca iz preko 50 zemalja svijeta.

Ova mogućnost se pruža i studentima iz Crne Gore, koji sa imaju mogućnost da konkurišu za  punu stipendiju College of Europe, koji im pruža značajne mogućnosti za širenje znanja iz oblasti međunarodnih odnosa, političkih nauka, evropskog prava, kao i ekonomije, istorije i drugih srodnih disciplina. Nakon ovog postdiplomskog iskustva, studenti mogu započeti karijeru u nacionalnoj administraciji, diplomatiji, evropskim ili međunarodnim organizacijama, javnom sektoru, privatnom sektoru ili akademskoj zajednici.

Brošuru College of Europe za 2021. godinu možete pogledati ovdje: https://www.coleurope.eu/brochure

Detaljnije informacije o programima možete pogledati na zvaničnim sajtovima:

www.coleurope.eu/eis

www.coleuropenatolin.eu

 

Detalji za pristup prezentaciji putem Zoom platforme:

link za pristup:

https://us02web.zoom.us/j/81241301024?pwd=U0lIUjMvRXN1VE9DeTRJSWxHOHh0Zz09

 

Meeting ID: 812 4130 1024

Passcode: coe



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.