nastavak rada preko Moodle platforme i oko testa 1




Poštovane kolege , dalji rad na predmetu Biohemija životinja , animalna proizvodnja, obavljaćemo korišćenjem Moodle platforme.Da biste koristili Moodle, morate otvoriti svoj korisnički nalog preko linka 

http://e-learning.ac.me/moodle/login/index.php koristeci vas akademski kontakt

Da biste pristupili kursu, nema posebne pristupne lozinke, dakle to polje ne popunjavate.U okviru stranice Biotehnički fakultet imate dakle kurs Biohemija životinja,akademske studije, animalna proizvodnja na koji treba da se prijavite.Svi studenti koji se prijave na Moodle platformu a koji žele da rade test 1 –, poželjno bi bilo da mi pošalju mejl na adresu sebek@t-com.me  u kome me obavestavaju o pristupu na predmet i da se prijave za test 1.

PRIJAVA na Moodle platformu  i obaveštenje o tome da li rade test 1  na mejl do 26.04.2020

Test 1 /proba/ radiće se 27.04. i neće se ocenjivati, samo cemo ostvariti komunikaciju I da vidite kako mogu izgledati pitanja. Dacu vam 3 probna pitanja. Proba testa jedan biće dostupna 27.04. od 15h -16h, vreme 15min. Ocena-poeni nece biti (bez ocenjivanja).

Test 1 koji se ocenjuje- boduje očekujte za 04.05 (bice obaveštenje o satnici, datum znate). Gradivo ,MATERIJAL I PREZENTACIJE/pred1,2,3,4/

Pitanja iz Predavanja 1,2,3,4 za test 1 bodovani/ biće  10 pitanja x 0.5 poena.

SVA PREDAVANJA I DODATNE  PREZENTACIJE SU UNESENE NA PREDMET tj. na kursMoodle platforme Predavanja material Word i pratece prezentacije su postavljene zaključno sa danasnjim.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.