Start-up ideja: Od koncepta do realizacije




<span class="CyrLatIgnore">Start-up</span> ideja: Od koncepta do realizacije

U utorak, 23. aprila, u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 10 časova, u saradnji Frankofone kancelarije za zapošljavanje (CEF Montenegro) i ERASMUS+ projekta AL4LIFE, održaće se radionica na temu "Start-up ideja: Od koncepta do realizacije", koju će moderirati alumnista Univerziteta Crne Gore, Željko Lučić, menadžer inkubatora u Tehnopolisu, preduzetnik, rukovodilac Boost Me Up programa pred-akcelaracije i mentor u oblasti inovacione i start-up kulture.

Kao alumnista Univerziteta Crne Gore sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja start-up-ova, Željko će studentima predstaviti preduzetnički ekosistem u Crnoj Gori, proces kreiranja sopstvenog biznisa, dostupne mjere podrške i izvore finansiranja, uz poseban fokus na upotrebu AI alata u savremenom poslovanju.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se pridruže prvom u nizu druženja sa uspješnim alumnistima Univerziteta Crne Gore u okviru AL4LIFE projekta, i na taj način steknu važne praktične vještine, unaprijede svoju mrežu kontakata i bolje upoznaju savremeno preduzetničko tržište u Crnoj Gori.

Prijave slati na: cef@ucg.ac.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.