Informativna sesija o aktuelnom Erasmus + pozivu za prijavljivanje projekata iz oblasti izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju




Informativna sesija o aktuelnom Erasmus + pozivu za prijavljivanje projekata iz oblasti izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju

Evropska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) organizuje informativnu sesiju o aktuelnom Erasmus+ pozivu za prijavljivanje projekata iz oblasti izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (CBHE – “Capacity Building in Higher Edducation”). Rok za prijavljivanje projekata je 16/02/2023. Info sesija će imati fokus na predstavljanje noviteta, pravila i instrukcija za pripremu konkurentnog projekta.

Tokom sesije će biti omogućeno postavljanje pitanja, na koja će odgovori biti dati tokom ili nakon sesije, zavisno od broja pitanja.

Info sesija će biti održana “on-line”, u petak 9. decembra, od 10:00 do 12:30 (LINK STRANICE ZA INFO SESIJU).

Za učešće na info danu se možete registrovati preko ovog linka, do 9. decembra u 9:00 (nakon registrovanja biće vam poslat e-mail sa linkom za praćenje sesije):

REGISTRACIJA ZA UČEŠĆE NA INFO DANU

Info sesija će biti snimana i objavljena na stranici info sesije, zajedno sa prezentacijama prikazanim na sesiji.

Sve potrebne informacije i dokumentacija za prijavljivanje i realizaciju CBHE projekata mogu se naći na ovom linku:

CBHE - Capacity Building in Higher Education

U dokumentu u prilogu ("CBHE – uslovi za prijavljivanje projekata") u tabeli su prikazane sažete informacije o uslovima za prijavljivanje CBHE projekata.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.