Informativni dan u okviru akcije Erasmus+ izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju
Informativni dan u okviru akcije Erasmus+ izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju

Evropska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA ) organizuje 30. novembra 2023. godine Informativni dan u okviru akcije Erasmus+ izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju (CBHE) – poziv za podnošenje predloga projekata za 2024. godinu.

Akcija Izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju (CBHE) podržava projekte međunarodne saradnje zasnovane na multilateralnim partnerstvima između organizacija aktivnih u oblasti visokog obrazovanja. Podržava relevantnost, kvalitet, modernizaciju i odziv visokog obrazovanja u trećim zemljama koje nisu povezane sa Erasmus+ programom za društveno-ekonomski oporavak, rast i prosperitet i reagovanje na nedavne trendove, posebno ekonomsku globalizaciju, ali i nedavni pad ljudskog razvoja, krhkost i rastuće društvene, ekonomske i ekološke nejednakosti.

Ukoliko želite da pratite onlajn događaj 30. novembra 2023. od 10:00 časova po briselskom vremenu potrebno je da se registrujete putem LINKA.

Više detalja o Erasmus+ programu i načinu na koji možete da aplicirate možete pronaći OVDJE.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.