Novi horizonti - platforma za povezivanje alumni zajednice Univerziteta Crne Gore




Sa ponosom vam predstavljamo novu platformu za saradnju sa alumnistima Univerziteta Crne Gore (UCG), koja će služiti kao ključni instrument za promociju i komunikaciju sa našom zajednicom. Ova inovativna i interaktivna platforma je dostupna na linku https://alumni.ucg.ac.me/, i označava novu eru povezivanja i saradnje unutar naše alumni zajednice.

Alumni zajednica Univerziteta - otvorena vrata, beskrajne mogućnosti

Alumni zajednica Univerziteta Crne Gore je mreža bivših studenata, koja proizlazi iz zajedničkih iskustava i osjećaja ponosa pripadnosti našoj prestižnoj instituciji. Osim što pruža podršku trenutnim studentima i omogućava umrežavanje, naša zajednica nudi niz privilegija. Ono što je čini posebnom je posvećenost uzvraćanju instituciji kroz praktično obrazovanje, mentorstvo, stipendije te učešće u raznim inicijativama i projektima.

Alumni zajednica Univerziteta - zajednički napor, posvećen uticaj

Alumni zajednica Univerziteta Crne Gore ne samo da gradi mostove između svojih članova, već i aktivno doprinosi unapređenju naše zajednice. Kroz različite angažmane i učešće u projektima i inicijativama, UCG alumni zajednica stvara pozitivan uticaj na društvo i jača naslijeđe Univerziteta.

Alumni zajednica Univerziteta - nova platforma kao most ka boljoj povezanosti

Kreiranjem naše nove platforme, alumni zajednica Univerziteta Crne Gore dobija strukturu i modernu platformu za saradnju. https://alumni.ucg.ac.me/ je mesto gdje se alumni sastaju, dijele iskustva, dobijaju informacije o najnovijim dešavanjima/događajima, i pristup raznovrsnim resursima. Od sada, komunikacija između članova zajednice, koja je ključna za dalji razvoj postaje jednostavnija i efikasnija.

Alumni zajednica Univerziteta - vaša prilika da doprineste

Pozivamo sve naše bivše studente da se pridruže novoj platformi, aktivno učestvujte u diskusijama, dijelite svoja iskustva i ideje, da pronađete nove načine kako doprinijeti zajednici. Ova platforma nije samo instrument za komunikaciju, već i prostor gdje svaki pojedinac može ostaviti svoj trag i doprinijeti daljem razvoju alumni zajednice Univerziteta Crne Gore.

Alumni zajednica Univerziteta - gradimo budućnost sa ponosom

Alumni zajednica Univerziteta Crne Gore, sa svojim krovnom organizacijom - alumni asocijacijom i alumni klubovima na nivou fakulteta, postavlja temelje za oblikovanje budućnosti. Kroz povezanost, podršku i zajedničke napore, gradimo trajnu moć obrazovanja i ostavljamo pozitivan uticaj na društvo.

Pridružite nam se na https://alumni.ucg.ac.me/  i budite dio mreže koja kreira promjene.

Vaša alumni zajednica čeka da zajedno stvaramo sjajnu budućnost!

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.