Aktuleni pozivi za podnošenje projekatnih aplikacija na portalu Evropske komisije za finansiranje i tendere




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Portal Evropske komisije za finansiranje i tendere je ulazna tačka (jedinstvena oblast elektronske razmjene podataka) za učesnike i stručnjake u programima finansiranja i tenderima kojima upravljaju Evropska komisija i druga tijela Evropske unije (EU).

Potencijalni aplikanti mogu koristiti Portal da identifikuju relevantne mogućnosti, pronađu partnere na projektu, podnesu prijedloge i pretražuju prošle i tekuće projekte koje finansira EU.

Za podnošenje predlog projekta u okviru Horizont Evropa ili drugog programa koji finansiraju tijela EU potrebno je ispoštovati sledeće korake:

  • kreirajte profil - nalog EU Login na portalu za finansiranje i tendere, primajući akreditive za prijavljivanje i podnošenje prijedloga u budućnosti. EU nalog za prijavu je jedinstvena tačka za prijavu na usluge i alate dostupne na portalu za finansiranje i tendere i za razvoj i podnošenje predloga. Da biste otvorili nalog, kliknite na „Registruj se“ na početnoj stranici portala EU za finansiranje i tendere.
  • Registrujte organizaciju/instituciju (Univerzitet Crne Gore je već registrovan na portalu sa odgovarajućim devetocifrenim identifikacionim kodom učesnika (PIC)). PIC-ove organizacija možete pretraživati
  • Pretražujte otvorene i/ili potencijalne pozive za finansiranje i tendere:
    • potražite tendere i prijedloge po ključnim riječima ( energetska efikasnost, senzori, pametni gradovi, kreativna kultura, životna sredina, održivi razvoj ili sužiti pretraživanje uz specifične pojmove) koji se odnose na vašu oblast interesovanja na stranici - Pretraži pozive i tendere.
    • na početnoj stranici pretražite listu poziva iz određenog programa početna stranica Portala za finansiranje i tendere. Suzite pretragu koristeći različite filtere, kao što su status predaje (predstojeće, otvoreno za podnošenje ili zatvoreno), program (npr. Horizont Evrope) i period programiranja (npr. 2021-2027).

 

Imajte na umu: Primjena filtera će omogućiti brzo identifikovanje relevantne mogućnosti finansiranja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.