Konkurs za sufinansiranje projekata promocije nauke u okviru festivala „Dani nauke i inovacija 2023“ sa ukupnim iznosom sredstava od 50.000 €




Konkurs za sufinansiranje projekata promocije nauke u okviru festivala „Dani nauke i inovacija 2023“ sa ukupnim iznosom sredstava od 50.000 €

Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja poziva sve zainteresovane da učestvuju u organizaciji 11. festivala „Dani nauke i inovacija“ za 2023. godinu.

Kao centralni godišnji događaj Ministarstva, Festival ima za cilj da nauku i inovacije približi najširoj populaciji, odnosno da podstiče, promoviše i popularizuje naučnoistraživačku i inovacionu djelatnost među različitim ciljnim javnostima u Crnoj Gori. Festival svakim novim izdanjem privlači sve više posjetilaca i postao je događaj koji se ne propušta.

Kao i do sada, ovogodišnji Festival će biti održan na više lokacija u Crnoj Gori, u periodu od 27. do 30. septembra 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da budu dio organizacionog tima Festivala i daju mu svoj direktan doprinos, kroz konkretne predloge projekata promocije nauke.

 

Ukupan iznos sredstava za potrebe realizacije Konkursa je 50.000 €, a sufinansiranje Ministartsva po jednoj prijavi je ograničeno na 3.000 €.

Prijave se podnose do 21. avgusta 2023. godine.

Odluku o objavljivanju Konkursa, Konkurs i prijavni obrazac možete preuzeti u prilogu, te s toga se pridružite proslavi uloge koju nauka i inovacije igraju u društvu kroz sticanje novih vještina, radosti novih otkrića, spoznaje odgovora na ključna pitanja koja oblikuju našu stvarnost i budućnost.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.