Novi ciklus programa obuke InfraBooster Foundation od 25. aprila 2024.




Novi ciklus programa obuke <span class="CyrLatIgnore">InfraBooster Foundation</span> od 25. aprila 2024.

Istraživački program obuke InfraBooster Foundation koji nudi EIT Food  mreža namijenjen je svim profesionalcima u industriji i predstavlja priliku da poboljšaju saradnju sa akademskom zajednicom, nudi ugovorene mogućnosti istraživanja kao i priliku da prošire svoju ponudu usluga preduzećima. Ovo je prilika da unaprijede svoje vještine, prošire mrežu i podstaknu inovacije u saradnji sa akademskim krugom i industrijom.

Detalji programa:    

  • Ugovorena istraživanja za privredu: Saznajte više o ugovorenim istraživačkim projektima prilagođenim potrebama industrije, koji obuhvataju različite oblasti, od laboratorijske opreme do softvera i baza podataka.
  • Unaprijeđenje saradnje: Unaprijedite svoje strategije saradnje sa industrijom nakon obuke, uz pomoć Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju, u partnerstvu sa Univerzitetom u Varšavi.
  • Široki obim: Program je otvoren za učesnike iz svih istraživačkih domena.
  • Obuka se održava u onlajn formatu: Dostupna sa bilo kog mjesta, obuka se sprovodi onlajn, obuhvata 8 sati, uključujući dvije interaktivne sesije i virtuelno trening okruženje.
  • Rok za prijavu: Rok za prijavu za sledeći ciklus obuke je 22. april, a obuka počinje 25. aprila 2024. godine.
  • Finansiranje: Zahvaljujući podršci programa EU Horizont Evropa, obuka je besplatna.

Za više informacija i prijavu posjetite InfraBooster Foundation Program.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.