Vebinar: Otključavanje preduzetničkog potencijala, osnaživanje budućih imigrantskih preduzetnika i podsticanje inovacija pomoću AI alata




Vebinar: Otključavanje preduzetničkog potencijala, osnaživanje budućih imigrantskih preduzetnika i podsticanje inovacija pomoću AI alata

Inovacioni hab za primjenjenu vještačku inteligenciju u poslovanju i obrazovanju sa sjedištem na Univerzitetu primenjenih nauka Haaga-Helia u Helsinkiju organizuje vebinar koji će se održati 3. aprila u 11.00 po srednjeevropskom vremenu. Ova panel diskusija okuplja studente, profesionalce iz industrije i stručnjake za vještačku inteligenciju kako bi istražili ključnu ulogu koju AI ima u oblikovanju preduzetničkog procesa i načina razmišljanja, kao i ulogu studenata imigranata kao inovatora. 

Vebinar je razvijen kao dio CURATE projekta koji finansira Erasmus+ i kojim koordinira Univerzitet primjenjenih nauka Haaga-Helia. CURATE je satelitski projekat Ulysseus-a i ima za cilj da razvije program inkubatora usredsređen na korišćenje vještačke inteligencije za unaprijeđenje preduzetničkog puta. Stručnost u oblasti vještačke inteligencije i preduzetništva u projektu CURATE osigurana je kroz partnerstvo sa institucijama kao što su Univerzitet Azurna Obala, Tehnički univerzitet u Košicama, MCI Preduzetnička škola i Univerzitet u Minsteru.

Za učešće na vebinaru možete se registrovati ovdje, a više detalja o vebinaru nalaze se na sledećem linku: https://ulysseus.eu/events/webinar.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.