Okrugli sto: Perspektiva visokog obrazovanja u Crnoj Gori: prijemni ispit vs. eksterna matura
Okrugli sto: Perspektiva visokog obrazovanja u Crnoj Gori: prijemni ispit vs. eksterna matura

Poštovane koleginice i kolege,

🎓✅Studentski parlament Univerziteta Crne Gore vas poziva da prisustvujete i uzmete učešće na okruglom stolu na temu „Perspektiva visokog obrazovanja u Crnoj Gori: prijemni ispit vs. eksterna matura“ u ponedeljak 10. jula sa početkom u 12 h, u multimedijalnoj sali Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore.

➡️Okrugli sto se organizuje u okviru projekta „Studenti u fokusu“ koji ima za cilj povećanje vidljivosti problema koji se tiču studentske populacije kroz pružanje prilike za diskutovanje i prezentovanje najrazličitijih problema i potencijalnih rješenja u oblasti visokog obrazovanja, ali i u ostalim segmentima društva.

📢Na okruglom stolu govoriće:

1. Prof. dr Veselin Mićanović, prorektor za nastavu UCG

2. Mr Miloš Trivić, v.d direktora Ispitnog centra Crne Gore

3. Andrej Vukčević, predsjednik SPUCG

Moderator: Danilo Banović, studentski ombudsman UCG

Pozivamo vas da budete dio događaja na kome će se čuti i razmjeniti različita mišljenja i stavovi, kako bi smo svi zajedno došli do najboljeg rješenja za sve buduće akademske građane, ali i društvo uopšte.

‼️Prijave prisustva u DM instagram profila @spucg_spum ili na mejl spucg@ucg.ac.me ‼️Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.