Postupak registracije: Platforma Stablo znanja




Postupak registracije: Platforma Stablo znanja

Pozivamo sve koji su diplomirali na jednom od nivoa studija Univerziteta Crne Gore da se registruju i prijave za neku od akcija sađenja koja će biti realizovana u sklopu projekta "Stablo znanja".

Veb platformi „Stablo znanja“ pristupa se putem adrese stabloznanja.ucg.ac.me i ista je podobna za korišćenje kako putem računara, tako i putem mobilnih uređaja svih operativnih sistema.

Za učešće u projektu prije svega je neophodna registracija na samoj platformi. Proces registracije je napravljen na način da bude vrlo jednostavan, brz, jasan i pristupačan svim zainteresovanim studentima.

Naime, nakon pristupa platformi, jednostavnim klikom na opciju „Zasadi“, budućim učesnicima projekta biće otvoren prozor za registraciju u koji je potrebno da unesu tražene podatke.

Nakon unosa podataka, registrovanim učesnicima biće ponuđena opcija izbora između nekoliko perioda odnosno semestara u toku kojih će biti organizovane akcije sađenja stabala znanja. Kada studenti preduzmu prethodne korake, završen je prvi dio postupka učešća u projektu.

Nakon navedenog, studenti mogu da očekuju informaciju o preciznom terminu i lokaciji sađenja svog stabla znanja, a koja će biti utvrđena od strane Studentskog parlamenta UCG i Agencije za zaštitu životne sredine. Ova informacija će im biti dostavljena putem e-mail adrese i/ili telefona koje su registrovali na veb platformi.

Napominjemo da će registrovani podaci biti strogo čuvana tajna koordinatora projekta te da će isti biti korišćeni samo u svrhe realizacije istog.

Na dan svake pojedinačne akcije sađenja, učesnici bi trebali da ponovo pristupe veb platformi te da iskoriste opciju „Prijavi se“ na način što će unijeti svoju e-mail adresu i lozinku koju su registrovali u sklopu postupka registracije. Nakon uspješne prijave, učesnicima će biti ponuđena isključivo jedna opcija i to opcija dodavanja fotografije akcije sađenja, a koja će potom biti unesena u galeriju platforme i na taj način će trenutak sađenja svakog stabla znanja biti trajno dostupan na samoj platformi.

Ovim postupkom, student je sa uspjehom prešao sve korake i uzeo učešće u projektu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.