Odigrana predstava „Koštanin tvist“
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predstava „Koštanin tvist“ u režiji Andreja Šepetovskog, koju je uz Studentski parlament UCG organizovao i Studentski kulturni centar, izvedena je sinoć, 28. marta u amfiteatru 106 zgrade tehničkih fakulteta.

Preko 300 studenata imalo je priliku da besplatno uživa u ovoj komediji koja na šaljiv način predstavlja tragediju neostvarenih ambicija umjetnika.

U svakoj sceni ove dinamične predstave publika prisustvuje otvorenoj probi „Koštane“ i režiji jedne te iste scene, a glumci Dragana Dabović i Andrej Šepetkovski tumače nekoliko likova - reditelja, glumice, dramaturga.

"Svaki reditelj vidi „Koštanu“ i scenu koju režira na poseban način, svojstven njegovom daru, iskustvu, ambicijama. Predstava predstavlja sukob ovih težnji i likova reditelja i glumaca u pozorištu, kao i često nepovezanih i uzdignutih emocija i sukoba", stoji u obrazloženju predstave.

„Koštanin tvist“ jedna je u nizu brojnih predstava koje će ove godine realizovati Studentski parlament i Studentski kulturni centar.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.