Takmičenje za studente: Najbolji završni rad sa poslovnim potencijalom




Takmičenje za studente: Najbolji završni rad sa poslovnim potencijalom

Da li vaš završni rad ima poslovni potencijal? Da li donosi novo rješenje koje može naći praktičnu primjenu? Da li vjerujete u svoju tezu i želite da se pridružite poslovnoj zajednici? Ili samo želite da ponudite svoja inovativna rješenja potencijalnom poslovnom partneru? Nudimo vam mogućnost da se uključite u konkurs fokusiran na pronalaženje najboljeg završnog rada.

Ko može da učestvuje?

Na konkurs se može prijaviti svako ko je u akademskoj 2023/2024. godini uspješno odbranio diplomski, master rad ili doktorsku disertaciju na nekom od partnerskih univerziteta iz alijanse Evropskog univerziteta Ulysseus (uključujući Univerzitet Crne Gore), do 31. jula 2024.

Zašto se prijaviti?

Prijavite se na konkurs i obezbedite podršku za realizaciju praktične upotrebe vašeg završnog rada. Pobjednici konkursa će dobiti finansijsku nagradu koja im pomaže u daljem razvoju, a uz to će dobiti priliku da prošire svoje rješenje u realnom okruženju startap centra i inkubatora u UVP Technicom - Tehničkog Univerziteta u Košicama i Innovlab startap centru ovog univerziteta.

Zahvaljujući konkurenciji možete dobiti važne kontakte, priliku da uspostavite svoj poslovni model na međunarodnom nivou i vaš projekat može biti realizovan u stvarnom poslovnom okruženju. Takmičenje je prilika i za kompanije i investitore koji mogu da pronađu najbolje ideje i rješenja sa potencijalom i podrže dalji razvoj i pridobiju nove zaposlene. 

Evaluacija

Završni rad će ocjenjivati stručni predstavnici univerzitetskog i poslovnog okruženja.

Vremenski okvir takmičenja

  • Zatvaranje prijava: 31. jula 2024.
  • Proglašenje pobjednika: 30. septembra 2024.
  • Finale takmičenja – prezentacije radova, evaluacija, konačni rezultati: septembar 2024.

Više informacija na sajtu organizatora

Registracija je dostupna na linku.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.