Naučni direktor Ulysseus Inovacionog haba za sajber bezbjednost u žiriju finala programa BoostMeUp




Naučni direktor Ulysseus Inovacionog haba za sajber bezbjednost u žiriju finala programa BoostMeUp

Naučni direktor Ulysseus Inovacionog haba za sajber bezbjednost, akademik Igor Đurović, biće član žirija finala programa za predakceleraciju startapova, BoostMeUp! Finale će se održati u Podgorici 29. marta, u organizaciji IPC Tehnopolis.

Događaj predstavlja završnicu predakceleracijskog programa BoostMeUp vol. 3, pod nazivom Montenegro pitching competition. Deset najboljih timova koji su u toku prethodnih šest mjeseci dobili finansijsku i nefinansijsku podršku, imaće priliku da prezentuju svoje inovativne ideje koje su intenzivno razvijali, pred stručnim žirijem, potencijalnim investitorima i institucijama koje omogućavaju dalju podršku njihovom razvoju. To je izuzetna prilika da se svi učesnici upoznaju sa najnovijim startup idejama i projektima koji mogu doprinijeti razvoju naše inovativne zajednice i unaprijediti ekonomski razvoj naše države.

U programu BoostMeUp vol.3! učestvuje više studenata Univerziteta Crne Gore kao članovi startap timova, a nekoliko profesora učestvovalo je u svojstvu mentora u fazi razvoja startap ideja.

Ulysseus Inovacioni hab za sajber bezbjednost će u narednom periodu ostvariti saradnju sa Tehnopolisom u pogledu usmjeravanja startap timova ka inovacijama iz oblasti sajber bezbjednosti.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.