Konkurs za objavljivanje nastavne literature i ostalih nekontinuiranih publikacija - 10. februara




Konkurs za objavljivanje nastavne literature i ostalih nekontinuiranih publikacija - 10. februara

Uređivački odbor Univerziteta Crne Gore će, 10. februara 2020. godine, raspisati konkurs za objavljivanje nastavne literature i ostalih nekontinuiranih publikacija za 2020. godinu.

Prijave na navedeni konkurs će se podnositi u elektronskoj formi, u skladu sa Pravilnikom o izdavačkoj djelatnosti Univerziteta Crne Gore (Bilten UCG, br. 464/19).

Centar informacionog sistema Univerziteta Crne Gore je razvio platformu preko koje će se navedene prijave podnositi i odvijati dio izdavačkog postupka. Link do platforme za prijavu će biti objavljen u najavljenom konkursu. 

Tim povodom, u petak, 14. februara 2020. godine, u 8.30 časova, u Plavoj sali Rektorata, održaće se sastanak sa predsjednicima uređivačkih komisija organizacionih jedinica, čije je prisustvo obavezno.

Sastanak je otvoren i  za sve zaposlene na Univerzitetu Crne Gore.  

Na sastanku će govoriti predsjednik Uređivačkog odbora UCG prof. dr Stevo Popović, direktor Centra informacionog sistema (CIS) Miodrag Zarubica i predstavnik CIS-a dr Luka Filipović koji će pojasniti način prijavljivanja za Konkurs, dok će prof. dr Vladimir Drekalović predstaviti uputstva za autore i recenzente. 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.