Rektor Univerziteta Crne Gore čestitao Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje na impresivnim rezultatima




Rektor Univerziteta Crne Gore čestitao Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje na impresivnim rezultatima

Rektor Univerziteta prof. dr Danilo Nikolić čestitao je obilježavanje 12 godina Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore dekanu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Stevu Popoviću, studentima, profesorima i svim zaposlenima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Obrazovni i naučnoistraživački rad u oblasti sportskih nauka prepoznat je još u prvim danima razvoja visokog obrazovanja u Crnoj Gori, time pokazujući svijest o značaju fizičkog razvoja na zdravlje pojedinca kao člana društva, a time i na zdravlje i razvoj cjelokupnog društva kao osnovu za svaku drugu oblast napretka i razvoja", stoji u dopisu rektora Nikolića.

Rektor smatra da je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, za kratak period postojanja kao samostalna jedinica, ostvario i u kontinuitetu ostvaruje impresivan nacionalni i međunarodni uspjeh.

"Savremena nastava, publikacija međunarodnih časopisa, broj objavljenih naučnoistraživačkih radova, međunarodni projekti, samo su dio oblasti u kojima postižete izvanredne uspjehe, ne samo za Vaš Fakultet već i za Univerzitet. Zahvaljujući predanom radu pojedinaca i izuzetnim naporima Vašeg akademskog osoblja, rezultati koje postižete u naučnoistraživačkom radu i međunarodnoj saradnji su svijetao primjer napretka kojim se Univerzitet Crne Gore ponosi", naveo je on.

Nikolić je poručio da će Univerzitet Crne Gore u budućim projektima i aktivnostima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i dalje pružati punu podršku.

Medijske objave :

https://www.portalanalitika.me/clanak/nikolic-cestitao-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-na-impresivnim-rezultatima

https://www.rtnk.me/me/dru%C5%A1tvo/rektor-ucg-uputio-%C4%8Cestitku-povodom-jubileja-fakulteta-za-sport-i-fizi%C4%8Cko-vaspitanje/

https://www.antenam.net/drustvo/160737-nikolic-fakultet-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-ostvaruje-impresivan-uspjeh

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.