Konferencije o inženjerstvu i poslovnom obrazovanju




Konferencije o inženjerstvu i poslovnom obrazovanju

Deveta po redu Balkanska regionalna konferencija o inženjerstvu i poslovnom obrazovanju (BRCEBE) i jedanaesta Međunarodna konferencija o inženjerstvu i poslovnom obrazovanju (ICEBE) održaće se u Sibiru, Rumunija, od 16. do 19. oktobra 2019. godine.

Misija Konferencije je da širi najnovije rezultate istraživanja i razvojne rezultate u inženjerskoj i poslovnoj edukaciji, kao i izgradnju kapaciteta, sa fokusom na interdisciplinarnu i međukulturnu saradnju.

Ova konferencija pruža jedinstvenu priliku za akademike, praktičare i studente iz cijelog svijeta da podijele svoja znanja, brige i perspektive o obrazovnom okruženju i načinu razmišljanja. Učesnici dobijaju informacije vezane za razvoj inovativnih tehnoloških proizvoda, tehnoloških aplikacija, poslovnih procesa, modela i progres ličnog razvoja sa globalnim i lokalnim uticajem.

Ovaj događaj uključuje i prezentaciju dva Erasmus + sufinansirana projekta, projekat  Personalizovano inženjersko obrazovanje u Južnoj Africi - PEESA III  i Projekat  odgovornih inženjerskih programa koji se sprovodi kroz evropeizaciju dvostrukog visokog obrazovanja - DINAMIC.  

Više detalja o konferenciji možete naći na sajtu: http://conferences.ulbsibiu.ro/brcebe

  

Fotografija: https://www.topuniversities.com/blog/why-engineers-make-good-business-leaders

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.