Vebinar "Evropska inicijativa za solidarnost- prilike za mlade. Za tebe!"




Vebinar "Evropska inicijativa za solidarnost- prilike za mlade. Za tebe!"

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info Centar, u saradnji sa Kontakt tačkom za program "Erasmus+ Mladi u akciji" organizuju vebinar o programu Evropske unije "Evropska inicijativa za solidarnost (EIS)" (novi EVS program) namijenjen između ostalog i mladima iz Crne Gore da učestvuju u projektima širom Evropske unije.

Vebinar će poceti u ponedeljak, 24. avgusta sa početkom u 19h. Predviđeno je trajanje oko sat i po vremena vremena, zavisno od broja pitanja.

Ako ste osoba koja voli izazove i spremni ste da pomognete drugima i doprinesete zajednici - onda ste na pravom mjestu, jer "Evropska inicijativa za solidarnost" okuplja mlade ljude sa ciljem izgradnje inkluzivnog društva i odgovara na društvene izazove!

Tokom vebinara, imaćete prilike da čujete iskustva i priče mladih koji su već učestvovali u ovom pogramu i kako je to program doprinio njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Takođe, moći ćete da pitate sve ono što vas interesuje u vezi sa programom.

Popunite ovaj formular, kako bi vam bile poslate instrukcije za pristup vebinaru.

 

Medijske objave:

https://www.antenam.net/drustvo/168719-u-ponedjeljak-vebinar-evropska-inicijativa-za-solidarnost-prilike-za-mlade-za-tebe



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.