Održan drugi trening Student Business Hub programa: Komunikacijom i dijalogom do uspjeha




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Drugi trening Student Business Hub programa, pod nazivom “Komunikacijom i dijalogom do uspjeha”, održan je u subotu, 20. marta. Program pohađaju studenti završnih godina studija na  Univerzitetu Crne Gore, a projekat realizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom Balance to business. Radionice i treninzi se održavaju u prostorijama Univerzitetskog sportsko – kulturnog centra.

Tema ovog treninga bilo je usavršavanje vještina komunikacije, ali i kako se dobrom komunikacijom i dijalogom može ostvariti uspjeh. Polaznici obuke imali su priliku naučiti kako prepoznati druge ljude kada prethodno upoznaju sebe, mogli su ustanoviti kojem tipu ličnosti pripadaju, ali i naučiti kako se timski lakše mogu dostizati rješenja.  

Program je realizovan u četiri cjeline kroz praktične vježbe i alate, gdje su učesnici imali priliku da izađu iz zone komfora i počnu koračati unaprijed u razvoju svojih komunikacionih vještina.

Uspješna realizacija drugog treninga savršena je motivacija da i u budućnosti kreiramo zanimljive projekte za studente Univerziteta Crne Gore.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.