Interni poziv za angažovanje studenata demonstratora na Biotehničkom fakultetu




Biotehnički fakultet, u skladu sa Odlukom Rektora, broj 01-3472 od 06.10.2022. godine, oglašava Interni poziv za angažovanje studenta demonstratora - dva izvršioca, u studijskoj 2022/2023. godini u trajanju od najviše tri mjeseca po semestru sa opterećenjem od 4 sata nedjeljno.

Student demostrator se angažuje za pružanje pomoći i podrške u realizaciji nastavnog i istraživačkog procesa, posebno tokom izvođenja časova laboratorijskih vježbi, praktične nastave, konsultacija, kao i u pripremi i izvođenju projekata.

Uslovi koje kandidati za demonstratora treba da ispunjavaju je da su studenti akademskih master ili doktorskih studija na Biotehničkom fakultetu, a da nisu u radnom odnosu u statusu saradnika u nastavi na Univerzitetu Crne Gore.

Kandidati uz prijavu dostavljaju:

Biografija,

Dokaz o statusu studenta,

Dokaz o prosječnoj ocjeni ostvarenoj na prethodnim nivoima studija,

Dokaze o ispunjenosti uslova  treba dostaviti u formi originala ili ovjerene kopije.

Napomena: Odabir kandidata vrši se na konkurentskoj osnovi, prema ostvarenom srednjem uspjehu na prethodnim nivoima studija. Sa demonstratorom će biti zaključen Ugovor o izvršenju posla. Nakon završenog angažovanja demonstratoru će biti izdato uvjerenje o izvršenom poslu, koje je dokaz o obimu i vrsti angažovanja.

Rok za prijavljivanje kandidata je  do 14.10.2022.godine do 16 h.

Prijave se dostavljaju na adresu: Univerzitet Crne Gore, Biotehnički fakultet, Mihaila Lalića 15  Podgorica.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.