Dodjela EYCA kartica svim brucošima od ponedjeljka, 25. septembra




Dodjela <span class="CyrLatIgnore">EYCA</span> kartica svim brucošima od ponedjeljka, 25. septembra

Svi brucoši Univerziteta Crne Gore generacije 2023/2024. koji imaju manje od 29 godina, od ponedeljka 25. septembra će imati priliku da dobiju svoju EYCA karticu, koja im pruža mogućnost da koriste više od 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada povoljnosti širom Evrope.

Osnovni benefiti ovog programa su jačanje mobilnosti studenata, njihova neformalna edukacija, bolja informisanost, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.

Pozivamo sve studente da nakon preuzimanja kartice, preuzmu i mobilnu aplikaciju EYCA Montenegro (Android & iOS) kako bi sve dogovorene benefite mogli koristiti i digitalnim putem. Napominjemo da registraciju u okviru EYCA Montenegro mobilne aplikacije, studenti trebaju uraditi uz korišćenje svog akademskog (ucg.ac.me) maila.

Info pult na kom se svi brucoši i studenti viših godina mogu informisati o povoljnostima Evropske omladinske kartice (EYCA) stajaće u ponedeljak u jutarnjim časovima u holu Pravnog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Tehničkih fakulteta, kao i fakulteta u Nikšiću.

Pozivamo brucoše da sve povoljnosti vezane za Evropsku omladinsku karticu (EYCA) pogledaju na zvaničnom veb sajtu Evropske omladinske kartice - https://www.omladinskakartica.me/, a studente starijih godina da svoju besplatnu karticu naruče putem EYCA veb sajta i preuzmu u nekom od različitih distributivnih mjesta: Podgorica, Tivat, Herceg Novi, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, Bijelo Polje i Nikšić.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori implementira NVO "Centar za omladinsku edukaciju" uz strateško pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih u ime Vlade Crne Crne Gore.

Univerzitet Crne Gore je akademski partner na ovom projektu, uz kontinuirano učešće i podršku Studentskog parlamenta Univerzieta Crne Gore.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.