Onlajn kampanja Univerziteta Crne Gore "Dodaj me"




Onlajn kampanja Univerziteta Crne Gore "Dodaj me"

Klikom na linkove pratite nas na sljedećim mrežama: 

Facebook

Twitter

YouTube

Linkedin

****

Univerzitet Crne Gore je  pokrenuo onlajn kampanju Dodaj me koja ima za cilj da podrži  postojeće  zvanične profile Univerziteta  na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Profili Univerziteta Crne Gore na društvenim mrežama su kanali za brzu i direktnu komunikaciju sa studentima, profesorima, akadamskim osobljem i svima zainteresovanima za aktuelnosti Univerziteta Crne Gore, sa posebnim fokusom na programe mobilnosti, naučna istraživanja, stipendije, radionice, seminare, obuke, studentske aktivnosti, javne događaje i druge teme koje će biti razmjenjivane sa pratiocima društvenih mreža.

Univerzitet Crne Gore je na raspolaganju za sva pitanja u domenu svog djelovanja za posjetioce i pratioce društvenih mreža Facebook i Twitter.  Na kanalu YouTube se redovno postavljaju svi video materijali UCG: javni događaji, promo filmovi, ankete.  Na Linkedinu, društvenoj mreži koja povezuje poslovni svijet, na globalnom nivou, biće objavljivane sve vijesti vezane za Rektorat Unverziteta Crne Gore i politiku upravljanja.

Sva četiri kanala komunikacije će biti direktno povezana (linkovana) sa zvaničnim sajtom Univerziteta koji će na naslovnoj strani sadržati ikonice za Facebook , TwitterYouTube i Linkedin. Klikom na ove ikonice, posjetilac sajta se direktno upućuje na profil društvenih mreža.

Razvijanjem mreže pratilaca profila na društvenim mrežama kroz kampanju Dodaj me UCG nastoji se da u direktnoj komunikaciji osluškuje  potrebe studenata, i ispunjava misju Univerziteta  da se stalno unapređuje i razvija, u skladu sa tehnološkim zahtjevima novog vremena.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.