Konkursi za upis na magistarske studije za 16 organizacionih jedinica UCG od 27. septembra




Konkursi za upis na magistarske studije za 16 organizacionih jedinica UCG od 27. septembra

Konkursi za upis na magistarske studije, za 2019/20. godinu, za 16 organizacionih jedinica biće raspisani od 27. septembra 2019. godine, dok su dvije organizacione jedinice već raspisale konkurs.

Objavljeni konkursi Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo dostupni su na podstranicama fakulteta, na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore.

Konkursi ostalih organizacionih jedinica, osim Medicinskog fakulteta koji nema magistarske studije, biće objavljeni na sajtu Univerziteta (www.ucg.ac.me), na podstranicama fakulteta i u crnogorskim dnevnim novinama.

Upis studenata magistarskih studija će biti okončan 7. oktobra, kada i počinje nastava na magistarskim studijama Univerziteta Crne Gore. 

Broj predviđenih mjesta za upis na magistarske studije Univerziteta Crne Gore, za studijsku 2019/20. godinu, iznosi 606.

Visina školarina će biti u skladu sa donesenom Odlukom Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore i kretaće se od 500 do 1000 eura po semestru. Odluka je dostupna u posljednjem 466. broju Biltena UCG 

Upis je bliže uređen Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama.

Objavljeni konkursi Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo dostupni su na linkovima:

 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/52782-raspisan-konkurs-za-upis-studenata-na-magistarske-studije

 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1251/objava/52992-konkurs-za-upis-studenata-na-postdiplomske-magistarske-studije

 

 

Image

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.