Rektorat, 04.10.2019

Upis novih kandidata za magistarske studije biće okončan 7. oktobraX

Prijavljivanje za upis na magistarske studije Univerziteta Crne Gore, u akademskoj 2019/20. godini, danas je završeno na svim organizacionim jedinicama i konačan broj prijavljenih je 342 studenta.

Rang liste kandidata pojedinih organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore su već postavljene na internet podstranicama zvaničnog sajta Univerziteta Crne Gore www.ucg.ac.me.

Upis kandidata na magistarske studije, propisan Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama, biće okončan u ponedjeljak, 7. oktobra,  do 16.00 sati.

Na pojedinim studijskim programima prijavljen je veći broj od broja propisanog Konkursom. Na Fakultetu političkih nauka, na programu Međunarodni odnosi, prijavljeno je dvostruko više kandidata od propisanog broja, potom, u nešto većem broju, na Pravnom fakultetu – Krivično pravni smjer, Filološkom fakultetu - Italijanski jezik (nauka o jeziku), na Metalurško-tehnološkom fakultetu - Hemijska tehnologija, na Elektrotehničkom fakultetu – Energetika i automatika i na Građevinskom fakultetu-Konstruktivni smjer.

Takođe, do danas je 329 studenata obnovilo status studenta na magistarskim studijama, među kojima su i studenti iz studijske 2010/11. godine i narednih godina.

Dostupne rang liste kandidata prijavljenih na konkurs za upis na magistarske studije 2019/20:

Arhitektonski fakultet

Biotehnički fakultet

Ekonomski fakultet

Fakultet likovnih umjetnosti

Fakultet političkih nauka

Fakultet za turizam i hotelijerstvo

Pomorski fakultet Kotor

Pravni fakultet

 

Image

http://www.antenam.net/drustvo/135036-upis-novih-kandidata-za-magistarske-studije-bice-okoncan-7-oktobra

 

Broj posjeta : 784