Otvorene prijave za doktorske studije u oblasti inženjeringa na Univerzitetu Sapienca u Rimu




Univerzitet Sapienca u Rimu objavljuje dvije slobodne pozicije za istraživače na doktorskim studijama u oblasti nanotehnologije i inženjeringa.

Pozicije su dostupne u okviru dva različita projekta:

Rok za prijavu: 27. oktobar 2021. godine.

Projekat je dio programa zajedničke diplome (Joint-PhD) u saradnji sa Univerzitetom McMaster u Kanadi, pa je predviđeno da kandidat provede dvije godine studija u Italiji i dvije godine u Kanadi.

Za više informacija o poziciji u projeku Wide-bandgap-semiconductor-based, three-phase voltage source inverter for high-frequency electromechanical energy conversion in next generation hybrid vehicles potrebno je kontaktirati dr Gulio De Donato, giulio.dedonato@uniroma1.it, dok je kontakt osoba za  poziciju u projektu Wide-bandgap-semiconductor-based, three-phase voltage source inverter for high-frequency electromechanical energy conversion in next generation hybrid vehicles prof. Fabio Giulii Capponi, fabio.giuliicapponi@uniroma1.it.

Informacije o pozicijama za istraživanje su dostupne putem linka https://www.uniroma1.it/en/pagina/phd-programme, kao i u prilogu date objave.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.