AI Quasimia univerzitet u UAE nudi mogućnost stipendiranja
<span class="CyrLatIgnore">AI Quasimia</span> univerzitet u UAE nudi mogućnost stipendiranja

Ministarstvo prosvjeten nauke i inovacija Crne Gore uspostavilo je saradnju sa prestižnim Univerzitetom AI Quasimia u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ova saradnja otvara vrata za crnogorske studente koji su zainteresovani za studiranje na jednom od najpoznatijih univerziteta u oblasti ekonomije i komunikacija u UAE.

Univerzitet AI Quasimia nudi stipendije crnogorskim studentima sa posebnim naglaskom na studijskim programima iz oblasti ekonomije i komunikacija. Odabrani studenti iz Crne Gore imaće pravo na punu školarinu tokom studija, kao i smještaj u studentskom kampusu. Nastava se odvija na engleskom jeziku.

Proces selekcije studenata će uskoro biti objavljen, a zainteresovani studenti se pozivaju da prate obavještenja i apliciraju. Detalji o Univerzitetu AI Quasimia i uslovima prijave mogu se pronaći na zvaničnom sajtu univerziteta na sljedećim linkovima:

Svi zainteresovani studenti mogu se dodatno informisati putem e-mail adrese: alkhalaf@alquasimia.ac.me.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.