Stipendije Malte za studijsku 2019/20. godinu




Stipendije Malte za studijsku 2019/20. godinu

Institut za međunarodno pomorsko pravo (The International Maritime Law Institute - IMLI) nudi specijalizovani postdiplomski program za sticanje zvanja magistra humanističkih nauka u oblasti međunarodnog pomorskog zakonodavstva.

Cilj ovog programa je da obuči profesionalce koji će postati specijalisti za oblast međunarodnog pomorskog prava, posebno u izradi nacrta nacionalnog zakonodavstva.

Program je osmišljen za kvalifikovane profesionalce koji već rade u sektoru pomorstva. Program je otvoren i za ostale kvalifikovane kandidate koji namjeravaju da nastave karijeru u oblasti pomorstva, u privatnom ili javnom sektoru. Pedeset posto raspoloživih mjesta biće rezervisano za kvalitetne ženske kandidature.

Program traje jednu akademsku godinu, od oktobra 2019. godine do juna 2020. godine, a realizuje se na engleskom jeziku  što zahtijeva visok nivo znanja ovog jezika (TOEFL, IELTS, Cambridge Certificate of Competence).

Rok apliciranja je do kraja marta 2019. godine, a prednost će imati kandidati koji se prijave ranije. 

Iznos školarine za učešće u ovom Programu iznosi 24.500 eura za jednu akademsku godinu, ali se kandidati mogu obratiti IMLI-u za finansijsku pomoć.

U dokumentima koji se nalaze na dnu stranice može pogledati detaljnu strukturu ovog Programa, za obje kategorije kandidata, samofinansirajuće i one koji su predloženi za sufinansiranje – stipendiste.

*** 
Informacije o Erasmus + stipendijama dostupne su na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/19379/objava/31309-konkursi-objavljeni-u-ljetnjem-semestru-2018-2019-akademske-godine 

 

Fotografija: https://financialaid.ucsc.edu/types-of-aid/scholarships/index.html

 

 

                                  

                                 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.