Poziv studentima za učestvovanje u IV Samitu o digitalnom razvoju Zapadnog Balkana




Poziv studentima za učestvovanje u IV Samitu o digitalnom razvoju Zapadnog Balkana

 

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane studente iz oblasti kompjuterskog inženjeringa, da podnesu prijave za učešće u jednosatnoj radionici IV Samita o digitalnom razvoju Zapadnog Balkana.

Samit se održava od 11. do 13. oktobra 2021. godine, pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Crne Gore.

Učesnici Samita biće predstavnici šest ekonomija Zapadnog Balkana (Albanija. Bosna i Hercegovina, Kosovo*, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Srbija), Evropske komisije, Savjeta za regionalnu saradnju i drugih partnerskih organizacija.

Na jednosatnoj radionici u okviru Samita će učestvovati, pored predstavnika  studenata iz ovih zemalja, i predstavnici poslovnog sektora.

Zainteresovani studenti mogu poslati prijavu na e-mail adresu Karijernog centra – karijernicentar@ucg.ac.me

Prijava treba da sadrži sljedeće podatke:

  • ime,
  • prezime,
  • fakultet i studijski program
  • i kontakt telefon.

Prijave su otvorene do četvrtka, 2. septembara 2021. godine u 12h.

Događaj organizuje Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija u saradnji sa svim drugim institucijama vezanim za implementaciju digitalne agende u Crnoj Gori uz veliku podršku Vijeća za regionalnu saradnju (RCC).

Informacija više i Agenda događaja dostupna je na linku: https://event.digitalsummitwb2021.com/event/digital-summit-western-balkans  

 *This designation is without prejudice to positions on status, and is in line with UNSCR 1244 and the ICJ Opinion on the Kosovo Declaration”

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.