Održan drugi trening pete generacije polaznika Student Business Hub programa




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U subotu, 08. aprila održan je drugi trening pete generacije polaznika Student Business Hub programa, pod nazivom “Komunikacijom i dijalogom do uspjeha”. Program pohađaju studenti Univerziteta Crne Gore, a edukativni program realizuje se kroz saradnju Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotnog učenja na Univerzitetu Crne Gore sa kompanijom Balance2Business. Pomenuta radionica je, druga po redu, od ukupno šest radionica koliko je programom predviđeno za ovu generaciju polaznika.

Radionice i treninzi se održavaju u prostorijama Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra.

Program je realizovan u četiri cjeline kroz praktične vježbe i alate, u okviru kojih će učesnici imati priliku da izađu iz zone komfora i počnu koračati naprijed u razvoju svojih komunikacionih vještina.

Tokom ovog susreta polaznici radionice su imali priliku da savladaju osnove uspješne komunikacije, te da prepoznaju koji je njihov stil komunikacije i kako da nauče da se efikasno nose sa emocijama i konfliktima. Kroz praktični dio, naučili su kako da prepoznaju tip ličnosti i tip osobe koja je ispred njih i na taj način iskoriste međusobne snage, razlike i potencijale za dostizanje višeg cilja.

Studenti će nakon završene obuke Student Business Hub dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno završenom programu. Pored studenata, ovoj generaciji pridružili su se i mladi preduzetnici kroz program EBRD-a, Youth in business.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.